6 důvodů, proč si založit profil na Gastrohunter
1. Budete vidět
Taky čekáte, že jednou přijde TA nabídka? Myslíme TU pracovní nabídku. TEN telefon nebo e-mail, který vznikne na základě toho, že se o vás někdo dozví. Někdo, komu se líbí vaše pracovní zkušenosti a schopnosti. Někdo, kdo aniž by vás znal nebo kdykoliv viděl vás chtěl do svého týmu.
Nemožné? Nyní velmi reálné! Žijeme v době, kdy restaurace a hotely doslova svádí boj o kvalitní profesionály na gastro trhu. Ať jste v kterékoliv životní i pracovní fázi a zaměstnání momentálně hledáte či nehledáte, TA nabídka nepřijde, pokud nebudete chtít, aby přišla. Tedy pokud zůstanete tam, kde jste a nic proto neuděláte. Pokud zůstanete jeden z mnoha šikovných, ale neviditelných. Ale to není váš případ, a proto jste tady, proto čtete tento text a přesně pro vás je Gastrohunter určený. Nyní můžete zúročit dny, měsíce a roky práce, nyní můžete být vidět.
2. Rozšíříme vaše možnosti
Založením profilu na Gastrohunter si otevíráte nový směr pracovních možností.
Spektrum našich klientů je široké a do budoucna se bude nadále rozšiřovat. Váš profil dle vašich požadavků, zaměření a pracovních zkušeností doručíme na velké množství míst. Využijeme naplno váš potencionál a obešleme i klienty ze společností, které nejsou na první pohled ve vašem hledáčku, ale které právě o vás mají zájem. Můžete chtít být šéfkuchař v restauraci, ale díky vašim zkušenostem s Asian Food vás místo do restaurace bude chtít najmout cateringová společnost pro přípravu jídel na ty nejvybranější akce. Díky vaší angličtině se můžete posunout z barmana na diskotéce rovnou do nejlepšího a nejluxusnějšího hotelu na pozici šéfbarmana.
Možností je mnoho a je jen na vás jakému zaměstnavateli dáte přednost. Vždy záleží na nabídce.
3. Jsme vašimi managery
Aktuálně reagujeme na požadavky trhu a klientů sestávajících z HR managerů, provozních a majitelů restaurací, barů a hotelů. Vždy vás nabízíme jako vhodného kandidáta, a pokud vás nenabídneme ihned, nabídneme vás za několik týdnů, potažmo měsíců. Záleží jakou pozici hledáte. V každém podniku je vždy větší počet servírek, kuchařů a barmanů než managerů. Proto managerské a šéfkuchařské pozice (i vzhledem k přísnějším kritériím ze strany zaměstnavatelů) se u nás vždy ohřejí déle. Na co ale nikdy nezapomínáme je váš profil propagovat. Zatímco jste stále ve vaší aktuální práci nebo si užíváte volného času s přáteli, my čekáme na vhodnou příležitost váš profil naservírovat v ten správný moment, na to správné místo.
4. Zůstáváte fresh
Profil vám umožňuje vyjádřit vaši momentální dostupnost, kterou si podle potřeb kdykoliv můžete měnit. Ať zvolíte z možností dostupnosti - aktuálně hledám skvělý job, aktuálně nehledám skvělý job nebo aktuálně práci mám, ale jsem otevřen novým příležitostem - váš nový potencionální zaměstnavatel vždy uvidí datum aktualizace, a tím váš profil nikdy nezestárne a vždy zůstane fresh. Profily si můžete též kdykoliv upravovat a dosazovat nové zkušenosti, stáže, kurzy či měnit profilové fotky.
5. Jste ve hře
Pokud si založíte profil na Gastrohunter, stáváte se automaticky nejen součástí Databáze profesionálů v oblasti gastronomie, ale též komunity lidí, kteří neberou gastronomii jen jako nástroj k vydělávání peněz, ale jako vášeň, životní směr, cestu a poslání. Dáváte jasně najevo, že o své práci přemýšlíte, není vám jedno, kde pracujete a kde budete pracovat. Tím, že jste se odhodlal otevřít světu, dokazujete svůj open-mind přístup a pozitivní myšlení. První důležitý aspekt pro vašeho budoucího zaměstnavatele a první krok na cestě ke skvělému zaměstnání bude tedy za vámi.
6. Máme místo i pro ty, co nemohou být „jednoduše“ vidět
Pracujete ve středním či vrcholovém managementu v některém z gastro podniků, pokukujete po nových příležitostech a veřejný profil nikde mít nemůžete? Jsme tu pro vás! Vzhledem k vysoké poptávce se zaměřujeme též na executive search a headhunting. Zašlete nám svůj životopis a my si ho ponecháme v naší skryté databázi. Nové příležitosti s vámi vždy dopředu zkonzultujeme a v případě zájmu vás propojíme s novým zájemcem - zaměstnavatelem.