printLogo

GastroHunter

Přihlášení
Jak to funguje?
Jak najít zaměstnání? Jak najít zaměstnance? Mise & Garance
Vytvořit profil

Motivace

Jak se stát top profesionálem v gastronomii? I. část

Jak se stát top profesionálem v gastronomii? I. část

6 důvodů, proč si založit profil na Gastrohunter

6 důvodů, proč si založit profil na Gastrohunter

Lukáš Mikšovský

Lukáš Mikšovský / Steampunk Prague

Umím určit to tempo.

12 tipů, jak uspět na pohovoru v gastronomii

12 tipů, jak uspět na pohovoru v gastronomii

Marek Šáda

Marek Šáda / Zátiší Group

Nejdříve jsem změnil jídelní lístek, pak pár pravidel a taky kuchařů.

Jarda Janoušek

Jarda Janoušek / Le Valmont

Měli byste být smíření s tím, že v nejlepších barech začnete úplně od nuly.

Aleš Fránek

Aleš Fránek / Costa Coffee

V našem tréninkovém programu zájemce o práci vše naučíme.

Michaela Matějovská

Michaela Matějovská / Infinit

Dělat PR wellness centrům není žádný relax.

Petr Novák

Petr Novák / TGI FRIDAYS

U nás je každý den pátek.

Marek Raditsch

Marek Raditsch / Kampa Group

Hledám šikovné lidi do kuchyně a ne manažera butiku.

Tomáš Kubíček

Tomáš Kubíček / Double Trouble

Šejkr vám do ruky rovnou nikdo nedá.

OBCHODNÍ PODMÍNKY [email protected] Infolinka: +420 734 767 938 Po–Pá: 10–18h © Zdeněk Vítek

GASTROHUNTER s.r.o, Husinecká 903/10 , 130 00, Praha 3, IČO: 05489440, DIČ CZ05489440