Motivace

Jak se stát top profesionálem v gastronomii? I. část

6 důvodů, proč si založit profil na Gastrohunter

Lukáš Mikšovský / Steampunk Prague
Umím určit to tempo.

12 tipů, jak uspět na pohovoru v gastronomii

Marek Šáda / Zátiší Group
Nejdříve jsem změnil jídelní lístek, pak pár pravidel a taky kuchařů.

Jarda Janoušek / Le Valmont
Měli byste být smíření s tím, že v nejlepších barech začnete úplně od nuly.

Aleš Fránek / Costa Coffee
V našem tréninkovém programu zájemce o práci vše naučíme.

Michaela Matějovská / Infinit
Dělat PR wellness centrům není žádný relax.

Petr Novák / TGI FRIDAYS
U nás je každý den pátek.

Marek Raditsch / Kampa Group
Hledám šikovné lidi do kuchyně a ne manažera butiku.